C-tytöt 05-06

Ylärivi vasemmalta: Emmi Laine, Milja Kuusela, Nea Yli-Kankahila, Ronja Sahlström, Emilia Varis. Alarivi vasemmalta: Eve Kokkoniemi, Inka Sohlman, Elif Cetinkaya, Venla Suominen, Kukka Kettunen.

 Supermahtavat C-tytöt esittäytyvät

 

C-tyttöjen joukkue pelaa iloista ja energistä koripalloa eteläisen alueen 2-divarissa. Joukkue koostuu pääosin 05-06 syntyneistä tytöistä, jotka ovat pelanneet koripalloa useamman vuoden ajan. Joukkue treenaa 4-5 kertaa viikossa yhdessä valmentajiensa Vesa Jaakkolan ja Pia Yli-Kankahilan kanssa.

Joukkueen tavoitteena on lajista nauttiminen ja pelaajien henkilökohtaisen taidon kehittäminen. Lisäksi tavoitteena on myös kehittää ja vahvistaa tyttöjen kokonaisvaltaista urheilijaidentiteettiä. Treenien ohella opiskellaan ja keskustellaan ravitsemuksesta, levosta ja yleisestä jaksamisesta. Pelaajia kannustetaan myös asettamaan omia henkilökohtaisia tavoitteita.

Tällä hetkellä joukkueessa pelaa kaikkiaan 10 tyttöä. Pelaajat ovat Elif Cetinkaya, Kukka Kettunen, Eve Kokkoniemi, Milja Kuusela, Emmi Laine, Ronja Sahlström, Inka Sohlman, Venla Suominen, Emilia Varis ja Nea Yli-Kankahila.

Kiinnostuitko harrastuksesta ja oletko C-tyttöikäinen? Ota yhteyttä joukkueenjohtaja Marjo Tiittoon, p. 050 395 6139, mtiitto@hotmail.com.

Valmentajat Vesa Jaakkola ja Pia Yli-Kankahila kertaavat pelistrategiaa tauon aikana.