Mini- ja Mikrotytöt 08-09

Kuvateksti: ylärivi vasemmalta vastuuvalmentaja Antti Kallio, Anniina Varis, Alina Määttä, Anni Vakkuri, Ida Louhi, Elviina Hautamäki, Hilja Kallio, Saana Laine, Emilia Määttä, Matilda Lassila, Selina Hakulinen ja valmentajat Dana Melnikova ja Eveliina Sohlman.

alarivi vasemmalta: joukkueenjohtajat Jani Hautamäki ja Kari Vyhtinen, Minttu-Maria Lilja, Victoria Maukku, Sonja Saarinen, Aada Kiuru, Helmi Vyhtinen, Emili Melnikova, Mea Kärkkäinen, Viivi Nieminen ja Tuuli Berghäll. Kuvasta puuttuvat Lotta Nikkinen ja valmentaja Vilho Juutinen. ( kuva: Olli Varis )

 

Tervetuloa mukaan Salamatyttöjen meininkiin!

LoU Basketin Salamatytöissä on mukana parikymmentä innokasta vuosina 2008-09 syntynyttä harrastajaa, joista osa on pompotellut enemmän ja osa vähemmän aikaa. Meidän treeneissämme opetellaan korista, vahvistetaan perusliikuntataitoja, hikoillaan ja pidetään hauskaa. Hyvä joukkuehenki ja reilu meininki ovat meille tärkeitä juttuja! Osallistumme kaudella Koripalloliiton sarjoihin. Otteluissa tärkeimpiä tavoitteita ovat iloinen asenne, onnistumisen kokemukset ja uuden oppiminen.

Joukkueen valmentajina toimivat Antti Kallio, Dana Melnikova, Eveliina Sohlman ja Vilho Juutinen. Harjoitukset pidetään perjantaisin klo 17.00-18.30, sunnuntaisin klo 10.00-11.30 ja keskiviikkoisin klo 18.15-19.45 Metsolan koululla. Lisäksi 2008-syntyneillä tytöillä on mahdollisuus osallistua tiistaisin LoU Basketin yhteisiin harjoituksiin Kisakallion Susi Training Centerissä klo 18.00-19.30. ( 4.9.18 alkaen ) Velvoitetta osallistua kaikkiin harjoituksiin ei ole.

 

Tervetuloa mukaan harjoituksiin kokeilemaan! Tutustumisjakso on maksuton. Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet ja -kengät. Ilmoitathan tulostasi joukkueenjohtaja Kari Vyhtiselle, puh. 040 585 0050 

 

Nähdään!


 

 

 

 

Puolapuut
"Kultaa Keravalta toukokuussa 2016!"