Liity jäseneksi

Lohjan Urheilijat ry on perinteikäs urheiluseura, joka on perustettu vuonna 1938. Nykyään Lohjan Urheilijoissa suurin ja aktiivisin harrastajaryhmä on koripallossa.
 
Tänään lohjalainen koripalloilu tunnetaan jo valtakunnallisesti. Olemme Suomen suurimpia koripalloseuroja. Tavoitteemme on kehittää laadukasta ja innostavaa juniori- ja nuorisokoripalloa.
 
Olemme jo tänään hyvä juniorikoripalloseura, josta olemme ylpeitä. Tältä pohjalta haluamme rakentaa paikkakunnallemme koripalloperinteen, joka säilyy, kehittyy ja tuo mainetta Lohjan seudulle.
 
Tavoitteemme on kehittyä edelleen seurana ja tulevaisuudessa pelata mahdollisesti korkeammallakin tasolla. Perustan tälle luo se että ensin rakennamme tukevan pohjan lapsillemme ja nuorillemme harrastaa koripalloa Lohjalla.

Näkyvyytemme joukkueena on erinomaista koko Etelä-Suomessa. Pelaamme Koripalloliiton Eteläisen alueen sarjoissa ja joka vuosi joukkueemme taistelevat mitaleista eri sarjatasoilla. Sarjakaudella 2016-2017 pelasimme useassa sarjassa. Menestystä on tullut myös kansainvälisissä turnauksissa.

Liity jäseneksi / kannattajajäseneksi

Tule mukaan tukemaan lohjalaista juniorikoripallotyötä, jolla mahdollistamme monelle nuorelle hänen oman korisunelman.

Tarvitsemme sinut ja muita kaltaisiasi tukijoita, jotta unelma voisi toteuta. Tarvitsemme seuratyössä monenlaista tukea ja tietysti taloudellisia resursseja.  Jos sinulla on aikaa ja mahdollisuus tukea toimintaamme käytännön tekemisellä, kutsumme sinut mielihyvin mukaan toimintaamme.
 
Jos aikasi on kortilla, mutta haluat osoittaa tukesi toiminnallemme, niin kannatusjäsenyys on siihen hyvä tapa. Jäseniksi / kannattajajäseneksi liittyminen on helppoa, maksat vain kannatusjäsenmaksun seuramme tilille.
 
LoU Basketin jäsenmaksu on 35 euroa ja kannatusjäsenmaksu on minimissään 20 euroa. Voit tukea toimintaamme myös muulla summalla (minimi 20 euroa).
 
Pankkiyhteys: Länsi-Uudenmaan Säästöpankki
 
Saajan tilinumero:  FI20 4006 0010 2416 24       
 
Saaja: LoU Basket
 
Viestiosaan: Jäsenen / kannattajajäsenen / muun tukijan nimi

 

Täytä alla olevat tiedot – Kiitos tuestanne

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.