top of page

Ajankohtaiset

LoU Basket hakee valmentajia ja ohjaajia kaudelle 2023-2024

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan LoU Basket perheen valmentajien ja ohjaajien porukkaan? Haemme valmentajia, apuvalmentajia ja ohjaajia joukkueisiin sekä nappularyhmiin kaudelle 2023-2024.


LoU Basketissa on ryhmiä 3-5-vuotiaista nappularyhmäläisistä, 1-3-luokkalaisiin koripallokoululaisiin ja tietenkin joukkueisiin 6-19-vuotiaille koripalloilijoille aluesarjoista SM-sarjoihin.


Aikaisempaa lajitaustaakaan ei tarvita, jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan. Valmennustiimeihin haetaan eri alojen osaajia ja juuri sinä voit olla se tärkeä palanen, että lasten ja nuorten toiminta kehittyy entisestään. Onko sinulla osaamista henkisestä valmennuksesta, kasvatusalasta, lasten ja nuorten kanssa toimimisesta, fysioterapiasta tai fyysisestä harjoittelusta, voimistelu- tai kamppailulajeista tai yleensä liikunnasta ja urheilusta? Nyt mukaan valmentamaan!


”Joukkueen lasten ikäluokan huomioon ottava ja kannustava ilmapiiri teki vaikutuksen heti ensimmäisellä kerralla. Vanhempien palaverissa selvisi, että toiminnassa voi olla mukana, vaikka ei omaa lajitaustaa koripallosta. Muiden valmentajien kannustuksella, opastuksella ja rohkaisulla oma rooli on pystynyt kehittymään ilman paineita. ” Janne Koponen, valmentaja U12 pojat.


Kaikille seuran junioreille valmennustoimintaan mukaan lähteminen on myös hyvä paikka oppia uutta ja saada kokemusta tulevaisuutta varten, lisäksi valmentajana toimiminen kehittää myös koripalloilijan taitoja. Työtodistus ohjaus- ja valmennustoiminnassa mukana olosta, voi olla tärkeä esim. kesätöitä ja töitä haettaessa.


Pienikin panos on tärkeää, joten mukaan voi lähteä, jos vaikka pääsee osallistumaan kerran viikossa. Seura tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua valmentajana. Lisäksi valmennustoiminnasta on mahdollisuus saada myös pientä kulukorvausta.


Ole yhteydessä rohkeasti soittamalla, WhatsApp-viestillä tai vapaamuotoisen s-postin voi lähettää osoitteeseen aleksi.iltanen@lohjanurheilijat.fi


Tässä muutamia helpottavia kysymyksiä, johon olisi hyvä saada vastauksia:

Mitä ikäryhmää, joukkuetta ja ryhmää haluaisit valmentaa/ohjata? Missä roolissa? Kuinka monta kertaa viikossa? Lisäksi voit kertoa itsestäsi ja osaamisestasi?


Ottakaa rohkeasti yhteyttä mahdollisimman nopeasti tai viimeistään 23.4.2023 mennessä!

p_U16_2020.jpg
bottom of page