Eskarikoris

Tule mukaan!

Eskarikoris on sisääntulojoukkue korisharrastukseen 2015 syntyneille tytöille ja pojille. Eskarikorislaiset harjoittelevat kerran viikossa ja tavoitteena on opetella koriksen perusteita ja harjoittelua joukkueympäristössä, mutta ennen kaikkea nauttia monipuolisesta liikunnasta. Lisäksi joka kuukausi pyritään järjestämään pelitapahtuma.

Panostamme laadukkaaseen valmennukseen ja Eskarikoris ryhmien vastuuvalmentajina toimivat seuran valmennuspäällikkö Aleksi ”Allu” Iltanen, joka on valittu yhtenä valmentajana Suomen koripalloliiton Juniorivalmennusverkostoon. Juniorivalmennusverkoston tärkein tehtävä kehittää suomalaista lasten ja nuorten koripalloharjoittelua. Allulla on pitkälinjan kokemus lasten opettamisesta ja valmentamisesta, niin koulu- ja liikuntatoimintaympäristöistä. Lisäksi hän on suorittanut Koripalloliiton Huippukoripallovalmentajatutkinnon.

Lisäksi toisena vastuuvalmentajana toimii seuran koripallokouluvastaava Laura Manni. Laura on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja hänen huippuosaamisalueenaan ovat erilaiset lapsille suunnatut liikuntaleikit ja viitepelit.

Eskarikoris ryhmissä tärkeää on lasten kokonaisvaltaisen kasvun tukeminen.

Koris on helppo aloittaa, sillä tarvitset aluksi vain sisäpelivarusteet (shortsit, t-paita ja sisäpelikengät).

Eskarikoriksen kustannukset

Laadukas Eskarikoris on maksuton, koska yhteistyökumppanimme mahdollistavat maksuttomuuden. Kiitos yhteistyökumppaneille!

Harjoitukset

​Uusien harjoitusten paikat ja ajankohdat ilmoitetaan elokuun alussa.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen eskarikorikseen tapahtuu lomakkeella, joka avautuu tällä sivulla elokuun alussa.

Lisätietoja

Aleksi Iltanen

045-112 5564

aleksi.iltanen@lohjanurheilijat.fi

Ilmoittautujan tiedot

Pelaajan sukupuoli

Huoltajan tiedot

Alaikäisen osallistujan ilmoittautumisen tekee aina huoltaja. Huoltaja antaa tiedot ja hyväksyy tietojen tallennuksen seuran käyttöön.

Huoltajan S-etukortti

Kiitos ilmoittautumisesta!