Prisma-koriskoulut

 

Prisma-koriskoulut

 

PRISMA-KORISKOULU 2018-2019

1-3 LUOKKALAISET

 

Koriskoulut/Nappulakorikset jatkuvat keväällä viikolla 3 ja päättyvät viikolla 13.

Viikolla 8 on hiihtoloma viikko, jolloin ei ole korisskouluja/Nappulakoriksia.

 Päätöstapahtuman aika ja paikka ilmoitellaan myöhemmin.

 

Koriskoulut alkavat syksyllä viikolla 37 (ma 10.9.2018) ja päättyvät viikolla 47 (pe 23.11.2018)

Koriskoulusta on lomaa syyslomaviikolla 42 (15.-21.10.2018) ja hiihtolomaviikolla 8 (18.2.-24.2.2018).

Alle viiden koriskoululaisen ryhmää ei perusteta.

Korisryhmät ovat tarkoitettu kaikille liikunnasta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Aiempaa lajikokemusta ei vaadita. Mukaan tarvitset sisäpelikengät. Tunnin mittainen kerho järjestetään kerran viikossa. Kerhossa opetetaan koripallon alkeiden lisäksi myös muita urheilu- ja liikuntataitoja. Erilaisten leikkien ja kisojen avulla kehitetään ketteryyttä ja tasapainotaitoja.  

Nuorena opitut arvot ja asenteet vaikuttavat läpi elämän. Lasten liikunta on paljon muutakin kuin motoristen taitojen oppimista tai kunnon kohottamista. Varhaislapsuuden liikunta tukee lasten kokonaisvaltaista kehittymistä ja oppimista. Haluamme auttaa ja vahvistaa lapsia rakastumaan liikuntaan tarjoamalla positiivisia kokemuksia ryhmässä liikkumisesta.

Haluamme tarjota turvallisen ympäristön, jossa lapset pääsevät kokemaan onnistumisen iloa, elämyksiä ja oppimaan uutta sekä olemaan luovia.

Lisäinfoa: koriskouluvastaava Toni Boman, 045 - 636 6089 (arkisin klo 17.00 jälkeen) tai tonik.boman@gmail.com 

Maksut:

Koriskoulun syyskauden 2018 hinta on 80€ ja koko vuoden hinta on 160€. Syys- ja kevätkauden maksun 160€ voi suorittaa yhdessä tai kahdessa erässä. S-asiakasomistajaperheet saavat 10 euron alennuksen koko kauden maksusta (160€). Mikäli maksun suorittaa kahdessa erässä, alennus on 5€/erä. Eräpäivät maksuille ovat 1.10.2018 (koko summa tai ensimmäinen erä) ja 1.12.2018 (toinen erä).

Koriskoulun toimintamaksu sisältää: Prisma-koriskoulupaidan, koripallon ja koripallokoululisenssin, joka sisältää ryhmätapaturmavakuutuksen sekä kevään päätöstapahtumassa koriskoulumitalin ja kunniakirjan.

Koriskoululainen voi tutustua veloituksetta kaksi kertaa, jonka jälkeen tulee maksaa lasku alla olevilla tiedoilla. Vain kokonaan maksetun suorituksen jälkeen koriskoululainen saa t-paidan ja koripallon.

Maksu suoritetaan LoU Basketin tilille:

Saajan tilinumero: FI98 4006 0010 2417 72 (Länsi-Uudenmaan Säästöpankki)

Saaja: LoU Basket

Viestiosaan: Koriskoululaisen nimi ja harjoituspaikka 

 

 

*
*
*
*

Täydellinen henkilötunnus tarvitaan Pohjolan vakuutusta varten. Ilmoittautumislomakkeen lopussa on linkit vakuutusasioihin.

*
*
*
*
*

Vakuutusinfo 

Koripallokoululisenssi

Oikeuttaa vuonna 2006 ja myöhemmin syntyneen pelaajan osallistumaan liiton, alueiden ja jäsenseurojen koripallokouluihin sekä liiton ja alueiden järjestämään koripallokoululaisille järjestettävään kilpailutoimintaan ja turnauksiin. Oikeuttaa osallistumaan myös Korisrieha-tapahtumiin. 

Vakuutustiedot ja -ehdot:  OP:n Sporttiturva  http://www.basket.fi/asiakaspalvelu/lisenssi/vakuutus/

Vahinkoilmoitus: https://www.pohjola.fi/pohjola/henkiloasiakkaat/vahingot/tapaturma?cid=331628320&srcpl=3

Pohjolan Omasairaala:

Helsingissä toimii Pohjolan ensimmäinen omasairaala. Omasairaalaan voi tulla vaikka suoraan pelikentältä, jolloin pääsee suoraan lääräkin vastaanotolle ja tarpeen vaatiessa röntgeniin tai magneettikuvaukseen. Vahinkoilmoituksen voi tehdä Omasairaalassa ja korvauspäätöksen saa samalla käynnillä.

http://www.pohjolasairaala.fi/

 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.