Prisma-nappulakoris

ILMOITTAUTUMISLOMAKE, PRISMA-NAPPULAKORIS SYKSY 2017

 

Prisma–nappularyhmät käynnistyvät kevään 2018 osalta viikolla 3 (15.1.2018) ja päättyvät viikolla 15 (15.4.2018).

Naperot (2014-2015-synt.)  Metsolan koulu sunnuntai 14:15 – 15:00 (max ryhmäkoko 12)    

Nappulat (2011-2013-synt.) Metsolan koulu torstai 17:00 – 18:00 (max ryhmäkoko 20)

Ryhmistä on lomaa hiihtolomaviikolla 8 (17.-25.2.2018)

Nappulakoriksessa järjestetään tunnin mittainen kerho kerran viikossa ja naperoryhmällä kerhon kerto on 45 minuutti. Kerhoja on yhteensä kymmenen syksyllä ja kymmenen keväällä. Lisäksi keväällä järjestetään yhteinen nappulakerhojen päätös.

Kerhossa opetetaan koripallon alkeiden lisäksi myös muita urheilutaitoja. Erilaisten leikkien ja kisojen avulla kehitetään ketteryyttä ja tasapainotaitoja.

Haluamme edistää lasten liikunnallista elämäntapaa kasvattamalla alle kouluikäisille suunnatun liikunnallisen toiminnan määrää ja laatua.

Nuorena opitut arvot ja asenteet vaikuttavat läpi elämän. Lasten liikunta on paljon muutakin kuin motoristen taitojen oppimista tai kunnon kohottamista. Varhaislapsuuden liikunta tukee lasten kokonaisvaltaista kehittymistä ja oppimista. Haluamme auttaa ja vahvistaa lapsia rakastumaan liikuntaan tarjoamalla positiivisia kokemuksia ryhmässä liikkumisesta.

Haluamme tarjota turvallisen ympäristön, jossa lapset pääsevät kokemaan onnistumisen iloa, elämyksiä ja oppimaan uutta, sekä olemaan luovia.

Kasvattamalla alle kouluikäisten toimintaa voimme edesauttaa lasten liikunnallista elämäntapaa ja riittävää liikunnan määrää, sekä vahvistaa yhteisöllisyyttä.

Lisäinfoa: koriskouluvastaava Toni Boman, tonik.boman@gmail.com , 045 - 636 6089 

Maksut:

Nappulakoriskoulun maksu kevään osalta on yhteensä 80 euroa. Maksun voi suorittaa yhdessä tai kahdessa erässä. S-asiakasomistajaperheet saavat 5 euron alennuksen koko summasta. Eräpäivä 15.01.2018.

Nappuloiden koriskoulun toimintamaksu sisältää: Prisma-koriskoulupaidan, koripallon ja koripallokoululisenssin joka sisältää ryhmätapaturmavakuutuksen, sekä päätöstapahtumassa keväällä 2018 koriskoulumitalin ja kunniakirjan.

Koriskoululainen voi tutustua veloituksetta kaksi kertaa, jonka jälkeen tulee suorittaa maksu alla olevilla tiedoilla. Vain maksetun suorituksen jälkeen koriskoululainen saa ohjatun harjoittelun, ryhmävakuutuksen ja T-paidan ja koripallon.

Maksun voi suorittaa LoU Basketin tilille:

Saajan tilinumero: FI98 4006 0010 2417 72 (Länsi-Uudenmaan Säästöpankki)

Saaja: LoU Basket

Viestiosaan: Nappulakoriskoululaisen nimi ja harjoituspaikka  

 

*
*
*
*

 

Täydellinen henkilötunnus tarvitaan Pohjolan vakuutusta varten. Ilmoittautumislomakkeen lopussa on PDF-tiedostot, joista selviää vakuutusehdot.

*
*
*
*
*
*

  

Koripallokoululisenssi

Oikeuttaa vuonna 2006 ja myöhemmin syntyneen pelaajan osallistumaan liiton, alueiden ja jäsenseurojen koripallokouluihin sekä liiton ja alueiden järjestämään koripallokoululaisille järjestettävään kilpailutoimintaan ja turnauksiin. Oikeuttaa osallistumaan myös Korisrieha-tapahtumiin. Vakuutusehdoista poiketen vakuutus ei ole voimassa muissa urheilulajeissa.

Vakuutusehdot: OP-Sporttiturva http://www.basket.fi/asiakaspalvelu/lisenssi/vakuutus/

Vahinkoilmoitus: https://www.pohjola.fi/pohjola/henkiloasiakkaat/vahingot/tapaturma?cid=331628320&srcpl=3

Pohjolan Omasairaala:

Helsingissä toimii Pohjolan ensimmäinen omasairaala. Omasairaalaan voi tulla vaikka suoraan pelikentältä, jolloin pääsee suoraan lääräkin vastaanotolle ja tarpeen vaatiessa röntgeniin tai magneettikuvaukseen. Vahinkoilmoituksen voi tehdä Omasairaalassa ja korvauspäätöksen saa samalla käynnillä.

http://www.pohjolasairaala.fi/

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.