top of page

Seura

Lohjan Urheilijat ry

Lohjan Urheilijat on perinteikäs, vuonna 27.5.1938 perustettu urheilun yleisseura. Aikojen saatossa seurassa on voinut harrastaa 17 eri lajia ja yleisurheilussa 23 lajia. Lohjan Urheilijat on siis ollut aikoinaan suurseura monipuolisine lajivalikoimineen. Pikkuhiljaa alkoivat kuitenkin eri lajien
erikoisseurat yleistyä ja moni lohjalainen erikoisseura on lähtöisin Lohjan Urheilijoista.

 

Nykyään lajeina olevat koripallo ja judo ovat pysyneet vahvoina vuosikymmenten myllerryksessä. Harrastajia tänä päivä seurassa on kaikkiaan noin 450.

Koripallojaosto

Lohjan Urheilijoiden koripallojaosto LoU Basket on vireä ja monipuolinen koripalloseura Länsi-Uudellamaalla. Seurassa on joukkueita eri ikäluokissa aina nappulakoriksesta naisten ja miesten joukkueisiin. Ikäkausijoukkueiden ohella LoU Basket pyörittää Lohjalla ja lähikuntien kouluilla Koripallokerhoja sekä esikouluikäisille suunnattua Eskarikoristoimintaa.

LoU Basket Perheeseen kuuluu kaikkiaan noin 350 harrastajaa, joista noin 250 on aktiivisia lisenssipelaajia sekä valmentajien, seuratoimijoiden ja pelaajien vanhempien tiivis yhteisö. Yhdessä mahdollistamme monipuolisen koripallotarjonnan sekä hyvän yhteishengen sävyttämät pelitapahtumat.

Koripallo on upea laji, ja erityisen nautinnollista se on juuri Lohjalla!

Judojaosto

Lohjan Urheilijat ry on järjestänyt judoa Lohjalla vuodesta 1964 lähtien. Meillä voit harrastaa judoa monipuolisesti – oli tavoitteena kunnon kohottaminen, kilpaurheilu tai vaikka molemmat.

Katso tarkemmat tiedon judojaoston toiminnasta www.loujudo.fi.

bottom of page