top of page
LoU Unified

tapahtumat

yhteyshenkilöt

Jenni Saarela
innuelina@gmail.com
Näytä yhteystiedot

Joukkueen mukana

Tule mukaan

Joukkueeseen ovat kaikki tervetulleita ja voit aloittaa milloin tahansa. Joukkueessamme on iloinen tekemisen meininki ja kaikkia kannustetaan.

Joukkueen kausimaksu on 35€/kk.

LoU Unified

Soveltavan koripallon joukkue


LoU Unified on matalan kynnyksen joukkue, joka on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Koripallo on joukkuelaji ja harjoittelemme joukkueessa toimimista.


Joukkueen tavoitteena on mahdollistaa soveltavan koripallon harrastus harjoitellen koripallon sääntöjä ja pelitaitoja mukavassa ja turvallisessa ryhmässä. Emm vielä pelaa sarjaotteluita, mutta tavoitteenamme on pelata harjoitusotteluita lähialueen joukkueiden kanssa.


Soveltavan koripallon joukkue harjoittelee torstaisin klo 17.30 - 19.00 Muijalan koululla ja lauantaisin klo 13.45 - 15.00 Metsolan koululla. Joukkueeseen mahtuu 10-15 pelaajaa. Tarvittaessa laajennamme toimintaa mahdollisuuksien mukaan.


Varusteiksi riittää sisäliikuntavaatteet (shortsit tai verkkarit ja t-paita), sisäpelikengät ja juomapullo. Jos sinulla on pallo, niin voit ottaa sen mukaan. Aluksi harjoittelemme myös pehmopalloilla.


Harjoituksissa voi käydä kokeilemassa 3 kertaa, parilla ensimmäisellä kerralla odotamme, että pelaajan matkassa on tuttu aikuinen.


Kausihinta on 220 € sisältäen seuramaksun ja seuratuotteen.
valmentajat

valmentaja

Jenni Saarela
Päävalmentaja
Nina ”Ninnu” Leino
bottom of page