top of page

LoU Unified

LoU Unified

Soveltavan koripallon kerho


Syksyllä 2022 aloittaa soveltavan liikunnan koripallokerho. Tämä koripallokerho on matalan kynnyksen joukkue, joka on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Koripallo on joukkuelaji ja harjoittelemme joukkueessa toimimista.


Ensimmäisen kauden tavoitteena on käynnistää soveltavan koripallon harrastus harjoitellen koripallon sääntöjä ja pelitaitoja mukavassa ja turvallisessa ryhmässä. Myöhemmin pelaamme harjoitusotteluita lähialueen joukkueiden kanssa.


Soveltavan koripallon kerho harjoittelee kerran viikossa torstaisin kello 18-19 ja harjoituspaikkana on Muijalan koulu. Joukkueeseen mahtuu 10-15 pelaajaa. Tarvittaessa laajennamme toimintaa mahdollisuuksien mukaan. Ensimmäiset treenit ovat torstaina 15.9.2022.


Varusteiksi riittää sisäliikuntavaatteet (shortsit tai verkkarit ja t-paita), sisäpelikengät ja juomapullo. Jos sinulla on pallo, niin voit ottaa sen mukaan. Aluksi harjoittelemme myös pehmopalloilla.


Harjoituksissa voi käydä kokeilemassa 3 kertaa, parilla ensimmäisellä kerralla odotamme, että pelaajan matkassa on tuttu aikuinen.


Kausihinta 200 euroa sisältäen seuramaksun, seuratuotteen ja pallon.

Valmentajat

tULE MUKAAN!

Joukkueeseen ovat kaikki tervetulleita ja voit aloittaa milloin 

tahansa. Joukkueessamme on iloinen tekemisen meininki ja kaikkia kannustetaan.

yHTEYSTIEDOT

Yhteyshenkilö

Nina ”Ninnu” Leino

First list item. 

First list item. 

JOUKKUEEN MUKANA

Tapahtumat

p_U16_2020.jpg
bottom of page