top of page
Seura

Seura

Lohjan urheilijat on monipuolinen ja aktiivinen urheiluseura Lohjan alueella, tarjoten laadukasta valmennusta ja liikunnan iloa kaikenikäisille. Seura panostaa yhteisöllisyyteen ja terveelliseen elämäntapaan, luoden innostavan ympäristön niin kilpaurheilijoille kuin kuntoilijoillekin.

lohjan urheilijat ry


Lohjan Urheilijat on perinteikäs, 27.5.1938 perustettu urheilun yleisseura. Aikojen saatossa seurassa on voinut harrastaa 17 eri lajia ja yleisurheilussa 23 lajia. Lohjan Urheilijat on siis ollut aikoinaan suurseura monipuolisine lajivalikoimineen. Pikkuhiljaa alkoivat kuitenkin eri lajien erikoisseurat yleistyä ja moni lohjalainen erikoisseura on lähtöisin Lohjan Urheilijoista. 

Nykyään lajeina olevat koripallo ja judo ovat pysyneet vahvoina vuosikymmenten myllerryksessä. Harrastajia tänä päivä seurassa on kaikkiaan noin 450.


koripallojaosto


Lohjan Urheilijoiden koripallojaosto LoU Basket on vireä ja monipuolinen koripalloseura Länsi-Uudellamaalla. Seurassa on joukkueita eri ikäluokissa aina nappulakoriksesta naisten ja miesten joukkueisiin. Ikäkausijoukkueiden ohella LoU Basket pyörittää Lohjalla ja lähikuntien kouluilla Koripallokerhoja sekä esikouluikäisille suunnattua Eskarikoristoimintaa.

LoU Basket Perheeseen kuuluu kaikkiaan noin 350 harrastajaa, joista noin 250 on aktiivisia lisenssipelaajia sekä valmentajien, seuratoimijoiden ja pelaajien vanhempien tiivis yhteisö. Yhdessä mahdollistamme monipuolisen koripallotarjonnan sekä hyvän yhteishengen sävyttämät pelitapahtumat.

Koripallo on upea laji ja erityisen nautinnollista se on juuri Lohjalla!


Judojaosto


Lohjan Urheilijat ry on järjestänyt judoa Lohjalla vuodesta 1964 lähtien. Meillä voit harrastaa judoa monipuolisesti – oli tavoitteena kunnon kohottaminen, kilpaurheilu tai vaikka molemmat.

Katso tarkemmat tiedon judojaoston toiminnasta www.facebook.com/loujudo.

Joukkueiden kausimaksut

Miehet

65€/kk

Pojat MU19

85€/kk

Pojat MU16

85€/kk

Pojat MU14

85€/kk

Pojat U12

65€/kk

Pojat U10

50€/kk

Pojat U8

35€/kk

Naiset edustus

65€/kk

LoU Likat

65€/kk

Tytöt WU17 / WU16

85€/kk

Tytöt WU14

85€/kk

Tytöt U12

65€/kk

Tytöt U10

50€/kk

Tytöt U8

35€/kk

LoU Unified

35€/kk

Lady LoU

20€/kk

LoU Palikat

20€/kk

bottom of page