top of page
Liity joukkueeseen

Liity joukkueeseen

Ilmoittaudu mukaan LoU Basketin juniorijoukkueeseen. Joukkueen mukana saat hyvän valmennuksen ja pääset mukaan pelaamaan!

tule mukaan

LoU Basketissa on juniorioukkueita eri ikäisille tytöille ja pojille. Pienimmät harrastajat aloittavat eskarikoriksesta, jossa opitaan koriksen alkeita, mutta myös leikitään ja liikutaan iloisessa joukossa. Vanhemmat harrastajat harjoittelevat monta kertaa viikossa, jokaiselle sopivaan tahtiin. Joukkueen mukana pääsee myös pelaamaan pelejä, oman tasonsa mukaisesti. Joukkuiden harjoitusajat ja joukkueenjohtajan yhteystiedot näet kunkin joukkueen omalta sivulta.

Lisäksi tarjoamme koripallokouluihin osallistuville mahdollisuuden käydä kolmen kuukauden ajan LoU Basketin joukkueiden koripalloharjoituksissa veloituksetta.

Koripallon kustannukset

Joukkueessa harrastamisen kustannukset ovat joukkue kohtaisia. Tarkemmat tiedot kustannuksista löytyy toimintamaksut -sivulta.

Ilmoittaudu

​Ilmoittaudu mukaan koripallo harrastukseen täyttämällä sivulla oleva lomake tai käy haluamasi joukkueen sivulla ilmoittautumassa.Joukkueiden kausimaksut

Miehet

65€/kk

Pojat MU19

85€/kk

Pojat MU16

85€/kk

Pojat MU14

85€/kk

Pojat U12

65€/kk

Pojat U10

50€/kk

Pojat U8

35€/kk

Naiset edustus

65€/kk

LoU Likat

65€/kk

Tytöt WU17 / WU16

85€/kk

Tytöt WU14

85€/kk

Tytöt U12

65€/kk

Tytöt U10

50€/kk

Tytöt U8

35€/kk

LoU Unified

35€/kk

Lady LoU

20€/kk

LoU Palikat

20€/kk

bottom of page