Pojat U10

2012 - 2013

Pojat U10

Mikropokien 2012-2013-syntyneiden ryhmään kuuluu tällä hetkellä vähän yli kymmenen poikaa. Harjoituksia on kolme kertaa viikossa ja lisäksi pari kertaa kuukaudessa olisi tarkoitus osallistua alueen sarjapeleihin. Joukkueen kummipelaajana toimii MU16 joukkueen Eetu Sosala. 


Meidän ryhmässä on tärkeää jokaisen lapsen kohtaaminen, urheilijan taitojen oppiminen ja reipas meininki. Lasten ikä- ja kehitysvaiheet huomioidaan valmennuksessa.

Joukkueen päävalmentajana toimii Koripalloliiton juniorivalmennusverkostoon kuuluva Aleksi Iltanen (Juniorivalmennusverkoston tavoite on kehittää suomalaista lasten- ja nuorten koripallovalmennusta).


Kannustamme monien lajien yhtäaikaiseen harrastamiseen ja meidän joukkueessa siihen on mahdollisuus. Monien eri lajien harrastamisella ja monipuolisella liikunnalla on positiivinen vaikutus lapsen kasvuun ja kehitykseen. 


"Lapsia valmennetaan lapsina, ei pieninä aikuisina ja urheilujoukkue harjoittelee urheilujoukkueen tavoin."


Toivomme mukaan uusia pelaajia ja harrastajia. Joukkueen ja koko LoU Basket Perheen toimintaa leimaa lämpö ja laatu – tule siis mukaan koripallon iloiseen maailmaan!

Valmentajat

Päävalmentaja

Aleksi Iltanen

Apuvalmentaja

Janne Koponen

Apuvalmentaja

Elias Mäkelä

Valmentaja

Janne Hautaviita

Apuvalmentaja

Mika Kiviniemi

tULE MUKAAN!

Joukkueeseen ovat kaikki tervetulleita ja voit aloittaa milloin 

tahansa. Joukkueessamme on iloinen tekemisen meininki ja kaikkia kannustetaan.

yHTEYSTIEDOT

Joukkueenjohtaja

Jenni Saarela

First list item. 

First list item. 

JOUKKUEEN MUKANA

Tapahtumat

p_U16_2020.jpg