top of page
Pojat U10

tapahtumat

yhteyshenkilöt

Mikko Mustonen
mustonen.mikko@gmail.com
040-964 3009
Näytä yhteystiedot

Joukkueen mukana

Tule mukaan

Joukkueeseen ovat kaikki tervetulleita ja voit aloittaa milloin tahansa. Joukkueessamme on iloinen tekemisen meininki ja kaikkia kannustetaan.

Joukkueen kausimaksu on 415€.

Pojat U10

Mikropoikien 2014-2015-syntyneiden ryhmään kuuluu tällä hetkellä noin 15 harrastajaa. Harjoituksia on kolme kertaa viikossa ja lisäksi pari kertaa kuukaudessa olisi tarkoitus osallistua alueen sarjapeleihin I-divisioonassa ja III-divisioonassa, jolloin kaikille lapsille mahdollisestaan oikeanlainen peliympäristö. 


Meidän ryhmässä on tärkeää jokaisen lapsen kohtaaminen, urheilijan taitojen oppiminen ja reipas meininki. Lasten ikä- ja kehitysvaiheet huomioidaan valmennuksessa. Lisäksi pyrimme aitoon kasvatuskumppanuuteen vanhempien ja valmennuksen välillä.


Joukkueen päävalmentajana toimii ammattivalmentaja ja lasten valmennuksen erityisosaaja Aleksi Iltanen. Valmentajina toimivat Niko Wasenius, Minna Hurme ja Benjamin Silvennoinen. Joukkueenjohtajana toimii Mikko Mustonen.


Kannustamme monien lajien yhtäaikaiseen harrastamiseen ja meidän joukkueessa siihen on mahdollisuus. Monien eri lajien harrastamisella ja monipuolisella liikunnalla on positiivinen vaikutus lapsen kasvuun ja kehitykseen.


"Lapsia valmennetaan lapsina, ei pieninä aikuisina ja urheilujoukkue harjoittelee urheilujoukkueen tavoin."


Toivomme mukaan uusia pelaajia ja harrastajia. Joukkueen ja koko LoU Basket Perheen toimintaa leimaa lämpö ja laatu – tule siis mukaan koripallon iloiseen maailmaan!

valmentajat

valmentaja

Benjamin Silvennoinen

valmentaja

Minna Hurme

valmentaja

Niko Wasenius
Päävalmentaja
Aleksi Iltanen
2014 - 2015
bottom of page