top of page
Pojat U8

tapahtumat

yhteyshenkilöt

Ronnie Oksanen
ronnie.oksanen86@gmail.com
045-1104091
Näytä yhteystiedot

Joukkueen mukana

Tule mukaan

Joukkueeseen ovat kaikki tervetulleita ja voit aloittaa milloin tahansa. Joukkueessamme on iloinen tekemisen meininki ja kaikkia kannustetaan.

Joukkueen kausimaksu on 35€/kk.

Pojat U8

Supermikrokoris on sisääntulojoukkue 2017 ja 2018 syntyneille pojille ja tytöille. Treenejä voi jäädä seuraamaan etenkin, jos kyseessä on lapsen ihan ensimmäinen harrastus.

Varusteiksi riittää sisäliikuntavarustus, sisäkengät ja juomapullo. Supermikrot pelaavat koon 4 pallolla, jota voi joko lainata tai hankkia omaksi seuralta. Joukkue osallistuu koripalloliiton eteläisen alueen supermikrojen kilpailutoimintaan, jossa turnauksia noin 6 - 8 viikon välein.


Joukkueen valmentajina toimivat Aleksi Iltanen, Noora Turunen, Tuomo Järvinen, Terhi Vihervaara ja Jukka Laakso. Lisäksi apuvalmentajina toimivat Amalia Jouhten, Lotta Nikkinen, Olivia Lytz sekä Oliver Turunen.


Meidän ryhmässä on tärkeää jokaisen lapsen kohtaaminen, urheilijan taitojen oppiminen ja reipas meininki. Lasten ikä- ja kehitysvaiheet huomioidaan valmennuksessa.


Lapsen kokonaisvaltaisen kasvun tukeminen ja Hymyt ovat meille tärkeitä juttuja!


Uudet pelaajat ja harrastajat ovat tervetulleita lajin parin. Joukkueen ja koko LoU Basket Perheen toimintaa leimaa lämpö ja laatu – tule siis mukaan koripallon iloiseen maailmaan!

valmentajat

valmentaja

Jukka Laakso

valmentaja

Noora Turunen

valmentaja

Terhi Vihervaara

valmentaja

Tuomo Järvinen
Päävalmentaja
Aleksi Iltanen
2017 - 2018
bottom of page