top of page

LoU Basketin puheenjohtaja vaihtuu

LoU Basketin puheenjohtaja vaihtuu

LoU Basketin puheenjohtaja vaihtuu


Lohjan Urheilijoiden koripallojaoston LoU Basketin puheenjohtaja vaihtuu. Jaostoa 4 vuotta luotsannut Jari Kokkila siirtyy koripallojaoston jäseneksi ja uutena puheenjohtajana aloittaa Kari Vyhtinen.  


”Aluksi teimme muutamia isompia päätöksiä, yhtenäistimme peliasut sekä veimme tehdyn logo uudistuksen läpi sekä teetimme viestintäsuunnitelman ja näin nykyaikaistimme LoU Basketin brändiä. Sitten tulikin maailmanlaajuinen koronapandemia ja erilaisten rajoitusten toimeenpaneminen, mutta kaikesta selvittiin. Urheilullisesti nämä vuodet ovat olleet menestyksekkäitä useamman joukkueen pelattua SM-sarjoissa sekä naisten joukkueen noustua II-divisioonaan tehdyn 5-vuotissuunnitelman mukaisesti.  

Muutenkin olemme vieneet prosesseja läpi ja nyt on aika viedä toimintaa eteenpäin seuraavalle portaalle ja vahvistaa LoU Basket -perheen yhtenäisyyttä ja siinä työssä uskon uuden puheenjohtajan Kari Vyhtisen työn kantavan hedelmää.” summaa kauttansa Jari Kokkila.


“Haluan kiittää Jaria hyvästä ja aktiivisesta otteesta puheenjohtajakautensa aikana. Toimintamme perusta on hyvässä kunnossa ja koripallossa on hieno noste päällä. Tästä on mukava jatkaa asioiden viemistä eteenpäin” Kari Vyhtinen jatkaa.

14. tammikuuta 2024
bottom of page